ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Εμπειρία και τεχνογνωσία στις αποχετεύσεις

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

από

15

ευρώ

Συντηρήσεις αποχετεύσεων

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ. Μία πολύ σημαντική υπηρεσία για το σπίτι μας, τον χώρο που εργαζόμαστε και για κάθε κτίριο, είναι οι απολυμάνσεις. Επιβάλλεται να εφαρμόζεται, τουλάχιστον, μία με δύο φορές μέσα στο χρόνο. Είναι μία εργασία άκρως απαραίτητη για την καλή δημόσια υγεία. Με τις απολυμάνσεις εξοντώνονται παράσιτα, έντομα, βακτήρια, μικρόβια και ιοί που μπορεί να μας προκαλέσουν πολλές και σοβαρές ασθένειες. Είναι γνωστό σε όλους ότι οι κατσαρίδες και τα τρωκτικά ζουν και αναπτύσσονται σε ρυπογόνους χώρους. Τα σκουπίδια, οι υπόνομοι, τα φρεάτια και οι αποχετεύσεις είναι τα βασικότερα σημεία που θα φωλιάσουν. Οι κοριοί και οι ψύλλοι αναπτύσσονται σε πολυσύχναστα μέρη καθώς τρέφονται με αίμα ανθρώπινο ή ζωικό. Τα κουνούπια αγαπούν πολύ την υγρασία οπότε θα τα συναντήσουμε συχνότερα σε μέρη με λιμνάζοντα ύδατα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Όλα τα παραπάνω προκαλούν σε όλους μας δυσάρεστα συναισθήματα και είναι βέβαιο ότι κανείς μας δεν θέλει να συγκατοικεί μαζί τους. Επίσης κινδυνεύουμε στο να μας μεταδώσουν ιούς, αλλεργίες, δερματικά προβλήματα και επικίνδυνες ασθένειες. Μόνη λύση ώστε να τα κρατήσουμε μακριά μας είναι η τακτική καθαριότητα και οι συχνές απολυμάνσεις των χώρων μας. Σήμερα στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά σκευάσματα που υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα. Πρόκειται για χημικά προϊόντα που αν δεν προσέξουμε κατά τη χρήση τους, μπορεί να μας προκαλέσουν περαιτέρω βλάβες στο αναπνευστικό σύστημα ή στο δέρμα. Άρα, μια σωστή απολύμανση θα πρέπει να εφαρμόζεται αποκλειστικά από επαγγελματίες και εξειδικευμένα συνεργεία. Είναι απόλυτα λογικό αυτό αν σκεφτείτε ότι οι άνθρωποι αυτοί γνωρίζουν ιδιαίτερες τεχνικές. Xρησιμοποιούμε ειδικά πανίσχυρα προϊόντα που όμως είναι ασφαλή για όλους μας καθώς είναι εγκεκριμένα από όλους τους υγειονομικούς φορείς.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 24 ΩΡΕΣ

Λειτουργούμε ολόκληρο το χρόνο συμπεριλαμβανομένων Κυριακών και αργιών, 24 ώρες το 24ωρο!! Αφού καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο, ένα από τα συνεργεία μας θα καταφθάσει στο χώρο σας σε λιγότερο από 20 λεπτά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Οι κατσαρίδες ίσως είναι για τους περισσότερους από εμάς, το πιο αποκρουστικό παράσιτο. Ανεξαρτήτου μεγέθους, μας προκαλούν πάντα, τα ίδια άσχημα συναισθήματα. Τα μέρη που αγαπούν να ζουν και να κινούνται είναι τα φρεάτια, οι αποχετευτικοί αγωγοί, οι υπόνομοι και γενικά όπου υπάρχει υγρασία, σκοτάδι και ζέστη. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει το γεγονός να τις συναντήσουμε ακόμη και μέσα στα πιο καθαρά σπίτια. Όταν εμφανίζονται θα πρέπει οπωσδήποτε να τις εξοντώνουμε όχι μόνο για το αντιαισθητικό τους παρουσιαστικό. Οι κατσαρίδες ευθύνονται για τη μετάδοση ορισμένων ασθενειών με επικρατέστερες αυτές που σχετίζονται με το γαστρεντερολογικό μας σύστημα. Δυσεντερία, γαστρεντερίτιδα, σαλμονέλα και δηλητηριάσεις είναι μόνο κάποιες από αυτές. Οι απολυμάνσεις για κατσαρίδες δίνουν οριστικό τέλος σε αυτά τα προβλήματα.

Μπορούν να εξαπλώσουν τουλάχιστον 33 διαφορετικά είδη βακτηρίων με τα συνεπακόλουθά τους. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα των χώρων σας ιδιαίτερα στις κουζίνες και στα μπάνια μιας κι εκεί βρίσκουν τις κατάλληλες συνθήκες για να φωλιάσουν. Φροντίζετε να κάνετε συχνά απολύμανση. Το ιδανικότερο είναι να απολυμαίνετε τα κτίριά σας μία με δύο φορές το χρόνο. Μειώνετε έτσι τις πιθανότητες εμφάνισής τους σε μεγάλο βαθμό. Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις για κατσαρίδες σε κάθε χώρο και κάθε κτίριο. Καλέστε την ακόμα και αν δεν έχετε πρόβλημα, για μια προληπτική απολύμανση και έναν προληπτικό καθαρισμό με ψεκασμό στα φρεάτιά σας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Το καλοκαίρι σίγουρα είναι η αγαπημένη εποχή όλων μας. Όμως έχει και ένα αρνητικό στοιχείο. Μιλάμε φυσικά για την εμφάνιση των κουνουπιών. Σε πολλούς από εμάς κάνουν τη ζωή δύσκολη, ειδικά σε όσους τα τραβάμε πολύ. Τα τσιμπήματά τους προκαλούν δερματικά εξανθήματα που συνοδεύονται από φαγούρα. Όμως, το μεγαλύτερο κακό που μπορούμε να πάθουμε εξαιτίας τους είναι να μολυνθούμε. Τα κουνούπια μεταφέρουν διάφορες ασθένειες και μπορεί να μας αρρωστήσουν. Η πιο γνωστή ασθένεια που μεταδίδουν είναι ο ιός του δυτικού Νείλου. Τα κουνούπια είναι μικρά δίπτερα έντομα που αγαπούν πολύ το στάσιμο νερό και τα ζεστά κλίματα. Έτσι, στη χώρα μας θα τα πετύχουμε κατά χιλιάδες σε περιοχές που έχουν νερό όπως λίμνες και ποτάμια. Αρχίζουν να μας επισκέπτονται την άνοιξη και μένουν μαζί μας μέχρι το φθινόπωρο. Υπάρχουν πολλά είδη κουνουπιών. Αυτά που τσιμπάνε προκειμένου να τραφούν με αίμα είναι τα θηλυκά. Τα αρσενικά τρέφονται με νέκταρ και γύρη.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Για να αντιμετωπίσουμε τα κουνούπια πρέπει να καταφύγουμε στην εφαρμογή της απολύμανσης. Ιδανικό είναι να εφαρμόζεται τακτικά κάθε 20 με 25 ημέρες ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Με την απολύμανση αυτό που καταφέρνουμε είναι να περιορίζουμε τον πληθυσμό τους σε μεγάλο βαθμό. Τα κουνούπια επειδή πετάνε καταλαβαίνετε ότι πάνε κι έρχονται. Όμως με τακτικούς ψεκασμούς, καταφέρνουμε να τα έχουμε υπό έλεγχο. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απολύμανση για κουνούπια με σκευάσματα τελευταίας γενιάς. Χωρίς να διατρέχετε κανένα απολύτως κίνδυνο εσείς, τα ζωάκια και το περιβάλλον. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την απολύμανση για κουνούπια είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και σίγουρα θα γίνετε ένας από τους χιλιάδες ευχαριστημένους της πελάτες. Μην αφήνετε τα κουνούπια να σας χαλάνε τον ύπνο και τη διάθεση. Καλέστε μας σήμερα και ενημερωθείτε σχετικά με τα πακέτα απολύμανσης για κουνούπια που σας προσφέρει.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Τα μυρμήγκια είναι μικροσκοπικά έντομα τα οποία δημιουργούν αποικίες. Η κάθε αποικία μπορεί να αποτελείται από χιλιάδες ενώ ο τρόπος που τις στήνουν είναι εντυπωσιακός. Σαν μια μικρογραφία της ανθρώπινης κοινωνίας. Μέσα στην αποικία ζουν οι βασίλισσες, οι εργάτριες και τα αρσενικά. Ο καταμερισμός των ρόλων είναι συγκεκριμένος ενώ η αρμοδιότητα για τη λειτουργία ανήκει στις βασίλισσες αποκλειστικά. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι καλά κρυμμένες μέσα στην αποικία για να είναι προστατευμένες από κάθε εξωτερικό κίνδυνο. Επίσης, μέσα σε κάθε φωλιά – αποικία υπάρχουν τα αυγά, οι νύμφες και οι προνύμφες. Τα μυρμήγκια για να εγκατασταθούν κάπου, θα επιλέξουν τα θερμά κλίματα και θα πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε τριγύρω τροφή και νερό. Μπορεί να τραφούν με φυτικές ίνες, μελίγκρα, σάκχαρα και πρωτεΐνη. Είναι εντελώς ακίνδυνα εφόσον δεν έχει διαπιστωθεί αν μεταφέρουν ασθένειες, παρόλα αυτά, μας προκαλούν μεγάλη ενόχληση όταν εμφανίζονται στους χώρους μας.

Για να αποφύγουμε τα μυρμήγκια, φροντίζουμε να μην αφήνουμε ποτέ τρόφιμα εκτεθειμένα. Επίσης, απομακρύνουμε τα σκουπίδια καθημερινά δεν αφήνουμε ποτέ πιάτα άπλυτα στο νεροχύτη. Αν έχουμε μικρά ζωάκια, καλό είναι να προσέχουμε να μην μένουν υπολείμματα τροφής στα πιατάκια. Αν τώρα τηρούμε όλα τα παραπάνω και αντιληφθούμε την εγκατάστασή τους στο χώρο μας, η απολύμανση για μυρμήγκια είναι η μέθοδος που θα πρέπει να εφαρμόσουμε. Η εταιρεία μας φημίζεται για τις επιτυχημένες απολυμάνσεις για μυρμήγκια που αναλαμβάνει. Με ψεκασμό και τοποθέτηση ειδικού τζελ που παραπέμπει σε τροφή, τα μυρμήγκια θα αποτελέσουν παρελθόν. Όλα τα προϊόντα της είναι εγκεκριμένα και δεν εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία σας, τα ζώα σας και το περιβάλλον. Επίσης, είναι εξειδικευμένα και λειτουργούν αποτελεσματικά. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία χρειάζεστε και ένας εξειδικευμένος της υπάλληλος θα σας λύσει κάθε απορία. Προτεραιότητα της εταιρείας απολυμάνσεων είναι η σωστή δουλειά και οι ευχαριστημένοι πελάτες.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ

Οι ψύλλοι είναι έντομα μικροσκοπικά που τρέφονται αποκλειστικά με αίμα ανθρώπινο ή ζωικό. Σε σχέση με το μέγεθός τους, κάνουν μεγάλα άλματα και αυτά τους βοηθούν ώστε να μεταφέρονται. Κυριότερος ξενιστής τους είναι η γάτα χωρίς όμως να αποκλείεται ο άνθρωπος ή ο σκύλος. Θα τους συναντήσουμε περισσότερο σε χώρους μεγάλου συνωστισμού όπως ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς και στρατόπεδα. Τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται πολύ συχνά και μέσα στα σπίτια ειδικότερα όπου υπάρχουν κατοικίδια. Οι απολυμάνσεις για ψύλλους είναι απαραίτητη για την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων αυτών εντόμων.

Οι ενδείξεις ότι έχετε προσβληθεί από ψύλλους είναι, όσον αφορά τον άνθρωπο τα τσιμπήματα και τα ζωάκια, ο κνησμός. Τα τσιμπήματα των ψύλλων, γίνονται επί τόπου αισθητά και συνήθως είναι και επίπονα… σαν το τσίμπημα μιας καρφίτσας. Όταν εμφανιστούν οι ψύλλοι, να ξέρετε ότι αναπαράγονται με ταχύ ρυθμό και θα πρέπει να πάρετε άμεσα μέτρα. Καλέστε μας για μία απολύμανση για ψύλλους και καταπολεμήστε τους ριζικά. Οι τεχνικοί της, θα εντοπίσουν όλες τις φωλιές και τις εστίες τους και θα σας απαλλάξουν οριστικά από τους ενήλικες, τις προνύμφες και τα αυγά τους. Απαλλαγείτε εύκολα και αποτελεσματικά χωρίς να διατρέξετε κανένα απολύτως κίνδυνο ούτε εσείς ούτε οι μικροί σας φίλοι!

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Όπως οι ψύλλοι, έτσι και οι κοριοί είναι έντομα που τσιμπάνε. Δυστυχώς όμως το τσίμπημα των κοριών δεν γίνεται αμέσως αντιληπτό και πολλές φορές νομίζουμε ότι είναι από κουνούπια. Αυτό συμβαίνει διότι οι κοριοί είναι σε αδράνεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και ξυπνάνε τη νύχτα για να τραφούν. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των τσιμπημάτων από κοριούς είναι ότι σχηματίζουν μία ευθεία γραμμή. Συνοδεύονται και αυτά από έντονη φαγούρα. Οι φωλιές τους μπορεί να είναι οπουδήποτε. Κάτω από κρεβάτια, στις ραφές των στρωμάτων, σε τοίχους, κουρτίνες, κορνίζες, μέσα σε πρίζες, ταβάνια, πατώματα, γενικά παντού. Πολλαπλασιάζονται γρήγορα και με γεωμετρική πρόοδο δυστυχώς. Οι απολυμάνσεις για κοριούς κρίνονται απαραίτητη σε τέτοιες περιπτώσεις.

Απολύμανση για κοριούς
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Οι κοριοί δεν κάνουν άλματα όπως οι ψύλλοι όμως, μεταφέρονται με ρούχα, βαλίτσες και τσάντες, έπιπλα κτλ. Συχνάζουν κυρίως σε ξενοδοχεία και μέσα μαζικής μεταφοράς. Γι αυτό στις περισσότερες περιπτώσεις προσβάλλονται από κοριούς οι ταξιδιώτες. Αν αντιληφθείτε την παρουσία τους, καλέστε μας για μία απολύμανση για κοριούς. Οι τεχνικοί απολυμαντές της, έχουν μεγάλη εμπειρία και αφού ανιχνεύσουν σχολαστικά το χώρο σας, θα εντοπίσουν τις εστίες των κοριών. Με τα ειδικά προϊόντα τους, θα σας βοηθήσουν να τους ξεφορτωθείτε χωρίς να σας κυριεύσει πανικός και χωρίς να διατρέξετε κανένα απολύτως κίνδυνο.

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Μιλώντας για ποντίκια, αυτόματα μας έρχονται στο μυαλό τα πιο αντιπαθητικά και αποκρουστικά τρωκτικά στον πλανήτη. Πρόκειται για παράσιτα τα οποία είναι και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία καθώς μεταφέρουν πολλές ασθένειες. Επίσης, διαθέτουν πολύ κοφτερά δόντια, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να μασήσουν οτιδήποτε. Από τα ποντίκια δεν κινδυνεύουν μόνο σοδειές και καλλιέργειες αλλά και τα κτίρια. Σίγουρα κάποια στιγμή θα έχετε ακούσει ότι ποντίκια μάσησαν καλώδια και προκλήθηκε μεγάλο πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση ενός κτιρίου ή πυρκαγιά, εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Τα κυριότερα είδη ποντικών είναι τα εξής: ο οικιακός ποντικός (Mus musculus), η μεγαλοεπιμύς (Rattus norvegicus) και η μικροεπιμύς (Rattus rattus). Το πιο συχνό όμως είναι ο ποντικός του αγρού, το οποίο μοιάζει πάρα πολύ με τον οικιακό με μόνη διαφορά στο μέγεθος. Αγαπάνε το σκοτεινό περιβάλλον, καθώς η όρασή τους είναι καλύτερη στο σκοτάδι. Γι αυτό θα τα συναντήσουμε συχνά μέσα σε βόθρους, αποχετεύσεις και φρεάτια.

Για να εξοντωθούν τα τρωκτικά πρέπει οπωσδήποτε να εφαρμοστεί μυοκτονία και απολύμανση για ποντίκια. Για εγγυημένα αποτελέσματα, καλέστε την εταιρεία μας. Με τη μακροχρόνια παρουσία της στο χώρο των απολυμάνσεων, θα σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλες οι μέθοδοι που εφαρμόζει είναι φιλικές προς το περιβάλλον και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί, ελεγμένα από όλους τους αρμόδιους φορείς. Η απολύμανση για ποντίκια συμπεριλαμβάνει εφαρμογή καπνιστικών σε φρεάτια και βόθρους καθώς και τοποθέτηση δολωματικών σταθμών αλλά και παγίδων με ειδικές κόλλες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Πάντα αναλόγως το κτίριο, τον πληθυσμό των τρωκτικών και την περίπτωση. Επιπλέον, με το πέρας κάθε εφαρμογής, θα σας δοθεί το απαραίτητο πιστοποιητικό που θα αναγράφει προϊόντα και μεθόδους που εφαρμόστηκαν. Επικοινωνήστε σήμερα με την εταιρεία μας και ενημερωθείτε σχετικά από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρείας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να σας απαλλάξουμε από τα αντιπαθητικά ποντίκια.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Τον τελευταίο καιρό, το μείζων ζήτημα που απασχολεί όλους μας είναι η πανδημία του νέου κορωνοϊού. Μπορεί ο covid-19 να εμφανίστηκε στην Κίνα αλλά πολύ γρήγορα εξαπλώθηκε στην Ευρώπη και κατά συνέπεια και στη δική μας χώρα. Καθημερινά οι επιστήμονες μας ενημερώνουν και μας προτείνουν μέτρα ώστε να περιορίσουμε όσο είναι δυνατόν τη διασπορά του νέου κορωνοϊού. Με γνώμονα πάντα το πώς μεταδίδεται οι συστάσεις είναι συγκεκριμένες. Όπως οποιοσδήποτε ιός, έτσι και ο covid-19 μεταδίδεται μέσω των σταγονιδίων που απελευθερώνονται όταν βήχουμε ή φτερνιζόμαστε. Η τήρηση αποστάσεων, η χρήση μάσκας και αντισηπτικών, το συχνό και σωστό πλύσιμο των χεριών καθώς και η σωστή απολύμανση κάθε χώρου και επιφάνειας, είναι οι απολύτως απαραίτητες τακτικές που θα πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη σωστή απολύμανση για κορωνοϊό. Το τονίζουμε διότι κανένα απολυμαντικό οικιακό προϊόν δεν θα δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να εφαρμοστεί απολύμανση από μια επαγγελματική εταιρεία.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Η εταιρεία μας έχοντας μια πολύ μεγάλη εμπειρία στις ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ δρα με αξιοπιστία και υπευθυνότητα και στη μεγάλη μάχη κατά του κορωνοϊού. Πάντοτε ενημερωμένη, χρησιμοποιεί προϊόντα τελευταίας γενιάς που δίνουν άριστα αποτελέσματα στην καταπολέμηση ιών και μικροβίων. Όλα τα φαρμακευτικά σκευάσματα που χρησιμοποιεί, εγγυώνται την ασφάλειά σας και είναι ελεγμένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Οι τεχνικοί της είναι όλοι χρόνια συνεργάτες της, με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των απολυμάνσεων. Καλέστε μας σήμερα και ενημερωθείτε σχετικά από τους επιστήμονες γεωπόνους της εταιρείας. Εξυπηρετούμε καθημερινά και αναλαμβάνει απολύμανση για κορωνοϊό σε: σχολεία, φροντιστήρια, παιδικούς σταθμούς, εταιρείες, οικίες, εστιατόρια, ξενοδοχεία και σε κάθε κτίριο και χώρο.