ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Εμπειρία και τεχνογνωσία στις αποχετεύσεις

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

από

15

ευρώ

Συντηρήσεις αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Προσφέρουμε όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης.

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων
 • Καθαρισμός αποχετεύσεων
 • Απόφραξη με κάμερα
 • Συντήρηση αποχετεύσεων
 • Αντλήσεις υδάτων
 • Αφαίρεση ριζών από σωλήνες

Ακολουθούμε αυστηρούς κανόνες, ειδικά σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που εφάπτεται της ανθρώπινης υγείας. Δε σας παρέχουμε προχειροδουλειές γιατί γνωρίζουμε ότι θα έχετε επιπλέον επιβάρυνση, θα χάσετε πολύτιμο χρόνο και η ταλαιπωρία για εσάς θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Μέσα στις υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνεται και η άντληση υδάτων.

24 ώρες 365 ημέρες

Επεμβαίνουμε άμεσα για αποφράξεις στο Ελληνικό

Απλά τηλεφωνήστε μας και ξεμπερδέψατε!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – Πάνω από 35 χρόνια εμπειρία

Εάν είστε ιδιοκτήτης σπιτιού στο Ελληνικό προσφέρουμε ειδικά οικονομικά προγράμματα υπηρεσιών για το αποχετευτικό σας δίκτυο. Τριάντα πέντε χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία στο Ελληνικό.

Έχουμε ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα των αποφράξεων, καθαρισμών και αντλήσεων υδάτων. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας διαθέτουν τον καλύτερο εξοπλισμό που καθαρίζει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα κάθε επίμονο φράγμα. Επεμβαίνουμε με το μηχάνημα υδροβολής υψηλής πίεσης το οποίο εξαφανίζει σκουπίδια και υπολείμματα τροφών καθαρίζοντας τις γραμμές αποχέτευσης άμεσα χωρίς ζημιές στις σωληνώσεις σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Όχι. Υπάρχουν μερικά βασικά βουλώματα που μπορείτε να τα ξεβουλώσετε με ένα έμβολο (βεντούζα) ή μία απλή ατσαλίνα αποχέτευσης. Εάν καμία από αυτές τις εργασίες δεν αποδώσουν ή το πρόβλημα επανέρχεται συχνά, θα χρειαστείτε πιο εξειδικευμένες εργασίες απόφραξης από επαγγελματίες για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα.

Εάν υπάρχουν αποχετεύσεις στο σπίτι σας που δεν έχουν καλύμματα αποστράγγισης (σουρωτήρια), σας συνιστούμε να τα προμηθευτείτε. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για αποχετεύσεις μπάνιου, όπου πιάνουν μαλλιά που είναι μία από τις μεγαλύτερες αιτίες βουλωμένων αποχετεύσεων. Στην κουζίνα, φροντίστε να ρίξετε λίπη, έλαια και γράσο σε ξεχωριστό δοχείο και όχι στις αποχετεύσεις. Και, φυσικά, μπορείτε να προγραμματίσετε έναν καθαρισμό συντήρησης μαζί μας.

Ξεκινήστε ρίχνοντας μία κατσαρόλα με ζεστό νερό (όχι βραστό). Στη συνέχεια, ρίξτε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και 1 φλιτζάνι με νερό με 1 φλιτζάνι διάλυμα ξιδιού. Καλύψτε το άνοιγμα αποστράγγισης και περιμένετε 5 με 10 λεπτά. Ρίξτε ζεστό νερό ξανά.

Το χαρτί υγείας κολλάει στις ρίζες που πολύ συχνά εισέρχονται κυρίως στους κεντρικούς αγωγούς, εμποδίζοντας το νερό να ρέει μέσα από την κύρια γραμμή αποχέτευσης. Η απόρριψη προϊόντων υγιεινής, όπως χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα προσώπου, προϊόντα γυναικείας υγιεινής ή ακόμη και πολύ χοντρό χαρτί υγείας, μπορεί επίσης να φράξει τη γραμμή αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας γενιάς

Εργαζόμαστε για εσάς. Μπορούμε να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αποχετεύσεων με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που χειρίζονται τα συνεργεία μας. Γνωρίζουμε τις αποχετεύσεις μέσα και έξω με λεπτομέρεια. Μπορούμε να εντοπίσουμε γρήγορα την αιτία ενός φράγματος. Θα χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να καθαρίσουμε γρήγορα τις φραγμένες αποχετεύσεις και να τις επαναφέρουμε στην ομαλή του λειτουργία.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ

 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στο Ελληνικό.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στο Ελληνικό.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στο Ελληνικό.
 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στο Ελληνικό.
 • Καθαρισμός δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στο Ελληνικό.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνιών στο Ελληνικό.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Ελληνικό.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στο Ελληνικό.
 • Απόφραξη αποχέτευσης με κάμερα στο Ελληνικό.
 • Αποφράξεις υδρορροών (λούκια) στο Ελληνικό.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Ελληνικό.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στο Ελληνικό.
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή.

ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ» για σίγουρο αποτέλεσμα

Η αρτιότητα εκπαίδευσης των συνεργείων μας εγγυάται την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από παρεμποδίσεις και βουλώματα στο αποχετευτικό σας σύστημα. Με συνέπεια και υπευθυνότητα, αναλαμβάνουμε τις αποφράξεις, σας εξυπηρετούμε άμεσα, κάνοντας εκτίμηση του μεγέθους της βλάβης και αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – Διάγνωση με κάμερα και απόφραξη

Σας παρέχουμε απόφραξη με κάμερα και διάγνωση συστημάτων αποχέτευσης με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα ψηφιακής καταγραφής. Επενδύουμε συνεχώς σε όλα τα μέσα που θα κάνουν τις εργασίες μας πιο σύντομες, πιο αποδοτικές και εντελώς αθόρυβες και καθαρές.

Επίσης, ένας έλεγχος με κάμερα CCTV μπορεί να φανεί χρήσιμος πριν από μίσθωση ή αγορά ακινήτου ή για καθαρά προληπτικούς λόγους κυρίως σε επιβαρυμένα δίκτυα. Διαθέτουμε διαγνωστική κάμερα τελευταίας τεχνολογίας, η οποία χάρη στον εύκαμπτο άξονά της εισχωρεί βαθιά και μεταδίδει σε οθόνη το εσωτερικό των σωληνών του αποχετευτικού σας δικτύου. Με αυτό τον τρόπο ανακαλύπτουμε την κύρια αιτία του προβλήματος.

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα που προσδίδουν οι αποφράξεις με κάμερα είναι η ακρίβεια των εργασιών καθώς εντοπίζουμε με λεπτομέρεια το επίκεντρο του προβλήματος. Επιπλέον, έχοντας πλήρη εικόνα του σωλήνα και των υλικών που προκαλούν απόφραξη μπορούμε να συνεχίσουμε τις εργασίες προς τη σωστή κατεύθυνση. Τελευταίο και ίσως σημαντικότερο πλεονέκτημα που μας προσφέρουν οι αποφράξεις με κάμερα είναι η αποφυγή, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, της παραμικρής επέμβασης στον χώρο προκειμένου να εντοπίσουμε το επίμαχο σημείο.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ
ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Οι αποχετεύσεις θα πρέπει να καθαρίζονται σε τακτική βάση και παρέχουμε διάφορα πακέτα συντήρησης που ταιριάζουν στις επιμέρους ανάγκες των πελατών μας. Ειδικότερα οι πιο παλιές αποχετεύσεις χρειάζονται ειδική μεταχείριση, επειδή υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να σπάσουν από την πίεση και να οδηγήσουν σε ακόμη μεγαλύτερο χάος. Όταν εργάζεστε με το φιλικό προσωπικό μας, τα λάθη αυτά πάντα αποτρέπονται. Ερχόμενοι στον χώρο σας, οι τεχνικοί θα εκτιμήσουν την κατάσταση και θα σας ενημερώσουν για τη διαδικασία που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Η αναζήτηση επαγγελματικής βοήθειας είναι ζωτικής σημασίας, καθώς η απομάκρυνση των φραγμών ή των εμποδίων χωρίς περαιτέρω ζημιά στους σωλήνες μπορεί να είναι μια δύσκολη και επικίνδυνη εργασία. Μην καταστρέφετε το αποχετευτικό σας σύστημα με επιβλαβείς χημικές ουσίες. Επικοινωνήστε με τους επαγγελματίες μας για όλες τις ανάγκες προληπτικής συντήρησης της αποχέτευσης. Το αποχετευτικό δίκτυο είναι ένα βασικό μέρος ενός κτηρίου. Επομένως, εάν διαθέτετε έναν οικιακό ή επαγγελματικό χώρο, η προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης είναι απαραίτητη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

Χρησιμοποιώντας υδροβολή υψηλής πίεσης καθαρίζουμε το πουρί, τα οικιακά λύματα και τις οργανικές εναποθέσεις από τα τοιχώματα των αγωγών. Επιπλέον, γίνεται καθαρισμός από χώμα, πέτρες, φύλλα. Αν τείνει να διαμορφωθεί απόφραξη της κεντρικής αποχέτευσης από ρίζες δέντρων, καθαρίζεται με μηχανήματα κοπής. Η αφαίρεση των οργανικών και ανόργανων λυμάτων από τον μηχανοσίφωνα, την κεντρική αποχέτευση και τα φρεάτια θα εξαφανίσει και τις δυσάρεστες οσμές. Η συχνότητα που πρέπει να πραγματοποιείται το καθάρισμα αποχέτευσης της πολυκατοικίας εξαρτάται από την κατάσταση του εκάστοτε δικτύου. Έτσι ανάλογα με τη κάθε περίπτωση μπορεί να πραγματοποιείται ένας καθαρισμός με υδροβολή κάθε τρεις, έξι ή και δώδεκα μήνες. Ωστόσο δυο φορές τον χρόνο είναι ικανοποιητικές για τις περισσότερες περιπτώσεις.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

Εμπιστευτείτε τις γνώσεις και την πείρα μας, καθώς αντλούμε νερά από πλημμυρισμένους χώρους περισσότερα από 40 χρόνια. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το πρόβλημά σας. Ο στόλος των οχημάτων μας είναι διασκορπισμένος στα νότια προάστια, προκειμένου να ανταποκριθεί άμεσα στο κάλεσμά σας. Τα αντλιοφόρα οχήματα μας θα είναι στο χώρο σας τη στιγμή που θα μας χρειαστείτε, για να προλάβουμε δυσάρεστες καταστάσεις. Ένας πλημμυρισμένος χώρος αν δεν αποκατασταθεί άμεσα μπορεί να προκαλέσει πολλαπλά προβλήματα. Καταστροφή περιουσίας, μετάδοση μικροβίων, αναστάτωση στην καθημερινότητά μας.