ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Εμπειρία και τεχνογνωσία στις αποχετεύσεις

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

από

15

ευρώ

Συντηρήσεις αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.  Έχοντας χρόνια εμπειρία στις αποφράξεις αποχετεύσεων, δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε. Διαθέτουμε συνεργείο άρτια εκπαιδευμένο το οποίο θα σας εξυπηρετήσει άμεσα 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο. Στις υπηρεσίες αποφράξεων που παρέχουμε περιλαμβάνονται.

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων
 • Καθαρισμός αποχετεύσεων
 • Απόφραξη με κάμερα
 • Συντήρηση αποχετεύσεων
 • Αντλήσεις υδάτων
 • Αφαίρεση ριζών από σωλήνες

Πριν έρθει το προσωπικό μας στον χώρο σας, καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο και θα σας δώσει οδηγίες και μια εκτίμηση για το πρόβλημα σας χωρίς χρέωση. Καλύπτουμε όλη την Ηλιούπολη, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού όποτε σας βολεύει ή στέλνουμε αμέσως κάποιον επαγγελματία τεχνικό να σας εξυπηρετήσει.

24 ώρες 365 ημέρες

Επεμβαίνουμε άμεσα για αποφράξεις στην Ηλιούπολη

Απλά τηλεφωνήστε μας και ξεμπερδέψατε!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – Πάνω από 35 χρόνια δίπλα σας

Εάν είστε ιδιοκτήτης σπιτιού στην Ηλιούπολη προσφέρουμε ειδικά οικονομικά προγράμματα υπηρεσιών για το αποχετευτικό σας δίκτυο. Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη, προσφέρουμε 24 ώρες υπηρεσία και είμαστε στη διάθεσή σας για άμεση επέμβαση είτε για καθαρισμό του αποχετευτικού σας δικτύου στους οικιακούς χώρους αλλά και για τις τακτικές προληπτικές υπηρεσίες συντήρησης.

Οποιαδήποτε στιγμή και μέρα και νύχτα είμαστε διαθέσιμοι να έρθουμε στο σημείο που θα μας υποδείξετε. Καθημερινές, Σάββατα, Κυριακές και αργίες μπορείτε να μας καλέσετε. Είμαστε συνεπείς και επαγγελματίες στις αποφράξεις αποχετεύσεων. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας γενιάς σε περίπτωση που αποτύχουν οι πιο συνηθισμένοι τρόποι απόφραξης. Επεμβαίνουμε με το μηχάνημα υδροβολής υψηλής πίεσης το οποίο εξαφανίζει σκουπίδια και υπολείμματα τροφών καθαρίζοντας τις γραμμές αποχέτευσης άμεσα χωρίς ζημιές στις σωληνώσεις σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Είτε πρόκειται για μακριά είτε για κοντά μαλλιά, είναι υπεύθυνα για τις περισσότερες φραγμένες μπανιέρες. Μία βουλωμένη αποχέτευση της μπανιέρας μπορεί να προκληθεί και από κοντά και από μακριά μαλλιά. Επομένως είναι μια κοινή παρανόηση ότι οι γυναίκες ευθύνονται για τα βουλώματα που προέρχονται από τρίχες.

Ρίξτε 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην βουλωμένη αποχέτευση. Κατόπιν ρίξτε 1 φλιτζάνι ξίδι. Η μαγειρική σόδα και το ξίδι διαλύουν το λίπος και το λάδι. Αφήστε τη βουλωμένη αποχέτευση να καθίσει ανενόχλητη για 15 λεπτά.

Η απόφραξη εφαρμόζεται σε ένα πλήρως βουλωμένο σωλήνα αποχέτευσης για την διάνοιξη της ομαλής ροής του. Ο καθαρισμός εφαρμόζεται μετά από την απόφραξη ή προληπτικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την σωστή συντήρηση των σωληνώσεων.

Μπορείτε, αλλά αν το χρησιμοποιήσατε μία φορά και δεν έγινε ξεβούλωμα μην το ξαναχρησιμοποιήσετε. Μερικά από τα χημικά αποφρακτικά του εμπορίου είναι πολύ επικίνδυνα και για τις σωληνώσεις αλλά και για την υγεία σας εξαιτίας των αναθυμιάσεων. Περιέχουν καυστικές και τοξικές ουσίες που φθείρουν τα τοιχώματα των σωλήνων, το δέρμα σας αν έρθει σε επαφή με αυτές και το αναπνευστικό σας αν τις εισπνεύσετε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό

Εργαζόμαστε για εσάς για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Μπορούμε να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αποχετεύσεων με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που χειρίζονται τα συνεργεία μας. Σας εγγυόμαστε απόφραξη με ασφάλεια και σεβασμό προς τον χώρο σας χωρίς ζημιές στις σωληνώσεις σας. Τα μηχανήματα μας είναι ο ορισμός της τελευταίας τεχνολογίας και πάντα αναβαθμίζουμε τον εξοπλισμό μας ακολουθώντας τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ

 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στην Ηλιούπολη
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στην Ηλιούπολη
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στην Ηλιούπολη
 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στην Ηλιούπολη
 • Καθαρισμός δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στην Ηλιούπολη
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνιών στην Ηλιούπολη
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Ηλιούπολη
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στην Ηλιούπολη
 • Απόφραξη αποχέτευσης με κάμερα στην Ηλιούπολη
 • Αποφράξεις υδρορροών (λούκια) στην Ηλιούπολη
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Ηλιούπολη
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην Ηλιούπολη
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ» σημαίνει αποτελεσματικότητα

Όλοι οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Με ευγένεια και επαγγελματισμό εξασφαλίζουμε τη λύση όλων των προβλημάτων του αποχετευτικού συστήματος εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας γρήγορα με συνέπεια και ασφάλεια, εάν έχετε οποιαδήποτε απορία για στον τομέα των αποφράξεων είμαστε πάντα στη διάθεση σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – Απόφραξη με κάμερα και διάγνωση αποχέτευσης

Επενδύουμε με επιμονή στη διασφάλιση της άρτιας κατάρτισης των τεχνικών μας, της διαρκούς ενημέρωσης των τεχνολογικών εξελίξεων και της χρήσης σύγχρονων μέσων για την επιτυχή αντιμετώπιση οποιουδήποτε αποχετευτικού προβλήματος.

Πολλές φορές ο εντοπισμός της φύσης του προβλήματος απαιτεί διάγνωση με κάμερα. Είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη μέθοδος για να εξακριβώσετε τι ακριβώς συμβαίνει. Διαθέτουμε διαγνωστική κάμερα τεχνολογίας αιχμής, η οποία χάρη στον εύκαμπτο άξονά της εισχωρεί σε βάθος και μεταδίδει σε οθόνη το εσωτερικό των αγωγών αποκαλύπτοντας την ενδεχόμενη ζημιά ή το φράξιμο του σωλήνα.

Μπορείτε να μας ενημερώσετε, πριν αρχίσουμε τις εργασίες, εάν χρειάζεστε την ψηφιακή καταγραφή της κάμερας με τη διάγνωση σε USB ή SD card. Η μικροσκοπική αδιάβροχη κάμερα εισέρχεται μέσα στο δίκτυο αποχέτευσης μέσα από κάποια από τις διόδους του αποχετευτικού δικτύου σας που θα επιλέξει ο εξειδικευμένος χειριστής μας. Με τους κατάλληλους χειρισμούς την οδηγεί μέσα από τους αγωγούς ώστε να εντοπίσει που ακριβώς βρίσκεται το φράξιμο. Όλη η διαδρομή καταγράφεται σε βίντεο το οποίο απεικονίζεται online στην κάμερα του χειριστή. Η απόσταση του εμποδίου από το σημείο εισαγωγής της κάμερας προσμετράτε αυτόματα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Το αποχετευτικό σύστημα είναι ένα δαιδαλώδες δίκτυο από σωλήνες το οποίο απλώνεται μέσα και κάτω από τα σπίτια μας σε όλη την πόλη. Η χρησιμότητά του είναι υψίστης σημασίας καθώς άπτεται της δημόσιας αλλά και της ατομικής υγείας. Η καλή συντήρηση του αποχετευτικού μας συστήματος μέσω του καθαρισμού είναι μία πολύ σημαντική εργασία καθώς κρατά τις σωληνώσεις σε καλή κατάσταση και απελευθερώνει τη ροή των λυμάτων.

Δίνοντας την ανάλογη προσοχή θα παρατείνετε την ζωή τους, θα αποφύγετε φραξίματα και διαρροές και δεν θα σπαταλήσετε άσκοπα υπέρογκα ποσά για ενδεχόμενη αποκατάσταση ζημιών. Με την προληπτική τακτική συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου, ένας από τους έμπειρους τεχνικούς μας θα επισκέπτεται τον χώρο σας τακτικά και προγραμματισμένα για προληπτικό καθαρισμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

Οι βουλωμένες σωληνώσεις και οι αποχετεύσεις με αργή αποστράγγιση είναι ενοχλητικές και ανθυγιεινές. Καθαρίζουμε όλες τις φραγμένες αποχετεύσεις με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής, καθώς είμαστε ειδικοί στον καθαρισμό αποχέτευσης και τις αποφράξεις. Τα ρεύματα εκτόξευσης του ύδατος είναι αρκετά ισχυρά, ώστε να εκτοξεύουν σχεδόν κάθε φράξιμο και να καθαρίσουν όλη τη διάμετρο του αγωγού. Επίσης, η μέθοδος αυτή δεν προκαλεί φθορές ή ζημιές στις σωληνώσεις και δεν επιβαρύνει το περιβάλλον καθώς χρησιμοποιείται μόνο νερό. Οι πελάτες μας μπορούν να επωφεληθούν από την επαγγελματική χρήση των πιεστικών μηχανημάτων για να ξεβουλώσουν τους σωλήνες τους με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Καλέστε μας για να κανονίσετε ένα πρόγραμμα υπηρεσίας απόφραξης αποχέτευσης και τακτικού καθαρισμού με υδροβολή βασισμένο στις ανάγκες σας.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

Διαθέτουμε ισχυρές αντλίες υδάτων, προσεγγίζοντας τα πιο δύσβατα και δυσπρόσιτα σημεία μπορούμε να απορροφήσουμε νερά από πλημμυρισμένα υπόγεια, γκαράζ, αποθήκες, φρεάτια ανελκυστήρα αλλά και οποιοδήποτε άλλο χώρο. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στις αντλήσεις υδάτων και επεμβαίνουμε άμεσα όλο το 24ωρο, όλο το χρόνο. Τα κινητά μας συνεργεία είναι πλήρως εξοπλισμένα και επανδρωμένα με επαγγελματίες τεχνικούς για αποφράξεις και αντλήσεις